Beste leden,

 

Het is bijna zo ver, het nieuwe sportseizoen komt eraan! En hopelijk geen valse start zoals het afgelopen jaar …

Zoals reeds enkele weken geleden aangekondigd zal het digitaal platform Twizzit in gebruik worden genomen. Dat stelt ons in staat tal van zaken op efficiëntere wijze te beheren.

Een beetje verder in dit bericht meer uitleg hierover, maar eerst wil ik nog enkele zaken opsommen die belangrijk zijn voor de eerste trainingen in de maand september. Ik gooi het er nu alvast tussen om er zeker van te zijn dat jullie het noteren in jullie agenda :

  • vrijdag 03/09/2021 : eerste training voor alle afdelingen volgens de vertrouwde uurregeling.

  • vrijdag 10/09/2021 : herdenkingstraining volwassenen Rudy Scheenaerts (jeugd en kinderen trainen normaal).

  • vrijdag 17/09/2021 : uitreiking nieuwe obi's (zwarte banden) tijdens de training in de afdeling volwassenen (jeugd en kinderen trainen normaal).

Zoals daarnet beloofd hierbij de grote krachtlijnen voor de ingebruikname van Twizzit. De gegevens van actieve leden tijdens de sportseizoenen 2019-2020 en 2020-2021 werden reeds opgeladen in het systeem. Zij ontvangen binnenkort een e-mail van Twizzit om hun account te activeren.

Waarvoor zullen we Twizzit gebruiken?

  • Alle betalingen (bondsgeld/verzekering/lesgelden) verlopen voortaan via dit mediuim.

  • Inschrijvingen voor nieuwe leden, deelname aan sportkampen of andere activiteiten verlopen via Twizzit.

  • Nieuwsbrieven, agenda en aankondigingen worden via deze weg verspreid.

  • Leden kunnen onderling communiceren in verschillende groepen. Zo hebben we een groepschat voor elke afdeling (kinderen, jeugd en volwassenen) maar kunnen we dat ook uitbreiden naar scheidsrechters of andere subgroepen.

  • Onze website wordt via Twizzit up-to-date gehouden.

  • Communicatie vanuit onze Belgische organisatie (BFKK) tussen enerzijds ons eigen clubbestuur, maar anderzijds ook naar jou persoonlijk wordt eenvoudiger en meer professioneel.

Kortom, er zijn heel wat voordelen aan dit systeem. Uiteraard zal het nog eventjes wennen worden (ook voor ons) maar we zijn ervan overtuigd dat zulks snel zal gaan.

 

Volgende week zal je dan meer informatie ontvangen over jouw Twizzit activatie en gebruik van dit systeem voor de afhandeling van de inschrijving voor het nieuwe seizoen. Verder zal onze nieuwe website dan ook beschikbaar zijn, waarop je de nodige informatie kan terugvinden.

 

NOTA : De gegevens van de actieve leden zijn reeds in het Twizzit systeem opgeladen en correct afgeschermd zoals voorzien in de GDPR-wetgeving.

 

Voila, tot zo ver dit bericht. Rest me enkel nog wat "reclame" te maken voor onze zomertrainingen op donderdagavond (vanaf 12 jaar) waar we al lekker gas hebben gegeven de afgelopen weken. Absoluut een aanrader voor wie een beetje fris aan de startlijn wil staan op de eerste training ...

 

Tot binnenkort !!!