Winterkamp 2020

Written by sutani_web. Posted in Activiteiten, Clubactiviteiten, Events, Trainingskampen

Ook dit jaar heeft Sutani naar goede gewoonte het winterkamp georganiseerd.  Deze keer werd Shihan Janine Davies vergezeld door nieuwe hoofdlesgever,  Shihan Andrew Turner. 

Er waren deelnemers vanuit Duitsland, Spanje, Frankrijk en uiteraard België en de toptrainingen werden afgewisseld door toffe evenementen georganiseerd door ons feestbestuur. Dit alles samen maakte er een meer dan geslaagde editie van. 

Er heeft ook opnieuw een examen plaatsgevonden waarbij iedereen geslaagd was. Voor Sutani waren dit: – Jonas Vantongerloo geslaagd voor derde kyu – Lorenzo Hosewol geslaagd voor Shodan – Tine Beyers geslaagd voor Nidan – Cliff Van Tilburg geslaagd vor Sandan

Hieronder vinden jullie al vast enkele sfeerbeelden. 

   Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail