WK Roemenië

Written by sutani_web. Posted in Activiteiten, Clubactiviteiten, Events, Wedstrijden

25-29 mei 2017 – Met 2 vechters, 2 scheidsrechters, een coach, een landsafgevraadigde en enkele supporters trokken wij naar Roemenië om deel te nemen aan het wereldkampioenschap.

Resultaat:

  • Yannick Vantongerloo mocht de spits afbijten van heel het tornooi (wat niemand leuk vindt) Hij kwam uit tegen een sterke jongen van Israël met een paar stevige stoten. Na een paar seconden kreeg hij al een harde stoot op het enige plekje van zijn lijf waar hij nog last had door een accidentje eerder die week. Hij heeft 2 wasa hari tegen gekregen en is dus verloren.
  • Matthias Hoebus kwam uit tegen een Roemeen. Hij heeft het zijn tegenstander niet gemakkelijk gemaakt en had in de eerste minuut zelf een beetje de overhand. De rest van de partij ging het gelijk op en een verlenging had zeker gemogen. 2 hoekrechters hebben er anders over beslist dus Matthias is verloren op beslissing.

Deze jongens hebben in ieder geval wel laten zien dat ze zeker kunnen meedraaien op dit (hoogste) niveau en zijn weer een prachtige ervaring rijker.

Tussen de wedstrijd en verplichtingen daarrond, was er ook een beetje ruimte voor ontspanning. 

Hieronder kunnen jullie enkele sfeerbeelden bekijken.

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail