Paaskamp 2016

Written by sutani_web. Posted in Activiteiten, Clubactiviteiten, Events, Nieuws, Trainingskampen

    ????????????????????????????????????  

Paaskamp 2016.

Na een kleine onderbreking vorig jaar, was het dit jaar weer tijd voor ons paaskamp.

Een hele week lang, mochten de kinderen en jeugd van onze club zich uitleven in de verschillende aspecten van kyokushin en andere (vecht)sporten.

Dagelijkse kata- en kihontrainingen als voorbereiding voor het examen op vrijdag, werden afgewisseld door leuke conditietrainingen, krachttrainingen, technische trainingen, kumitétrainingen, enz….

Op woensdag werden we vergezeld door enkele van onze jongste leden en waagden we ons eens aan iets helemaal anders, namelijk judo. Onder deskundige begeleiding van Jan Aertssen  (een 5e dan in judo) konden we proeven van de beginselen van deze totaal andere vechtsport. Dit bracht enkele grappige momenten en nog grappigere foto’s met zich mee 🙂

Op vrijdagnamiddag was het dan voor de meesten examen, terwijl de anderen zich van hun beste kant lieten zien in een quiz die door de senpai’s werd samengesteld.

Het examen zelf was van een zeer goed niveau en al de deelnemers hebben laten zien dat ze enorm gegroeid zijn de laatste tijd. Gevolg: Iedereen geslaagd !!!

Kortom: Het was een zeer geslaagde editie met een toffe groep en toffe sfeer !! Hieronder vinden jullie dan ook enkele sfeerbeelden.

Wij kijken in ieder geval al zeker uit naar volgend jaar !

Osu

Senpai Greet

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail