Belgian Open

Written by sutani_web. Posted in Activiteiten, Clubactiviteiten, Events, Nieuws, Wedstrijden

20160320_183542_resized    

Op 20 maart 2016 hebben we deelgenomen aan het Belgian Open Weight Tournament te Kapellen.

Drie vechters gingen onze club vertegenwoordigen, namelijk Yannick Vantongerloo, Tine Beyers en Lorenzo Hosewol.

Het was een hevig tornooi waarbij al onze vechter hard hebben moeten knokken. Helaas zat er geen podiumplaats bij, maar dit zal zeker niet aan hun inzet gelegen hebben. Alle drie hebben ze laten zien dat ze steeds beter worden en de toekomst is alleen maar veelbelovend ! Dit wordt ook bevestigd door het feit dat Yannick Vantongerloo de prijs voor beste techniek heeft gewonnen !!! (n.b. : Deze prijs gold voor volwassenen en jeugd samen)

osu

Senpai Greet

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail