Winterkamp 2015

Written by sutani_web. Posted in Nieuws, Trainingskampen

10945671_10205819728596228_5004781765466463090_o

Op 6-7-8/02/2015 vond ons jaarlijkse winterkamp opnieuw plaats in domein ‘De Hoge Rielen’ in Kasterlee met als gastlesgever Shihan David Pickthall. Ook dit jaar was het een succes met zeer leerrijke trainingen en een geweldige sfeer !!!

Op vrijdagavond was er de kans om examen af te leggen. Zij die niet deelnamen aan het examen konden al genieten van een ‘opwarmingstraining’ in de frisse buitenlucht onder leiding van onze Sensei Benny en Sensei Dave.

Vanuit onze club namen de volgende mensen deel aan het examen: Herwig De Vos, Kiana Telg, Dirk Biemans, Yannick Biemans, Matthias Hoebus, Yannick Vantongerloo, Antony Lemmens, Tine Beyers, Erwin Hoebus en Frank Van Tilburg. Ook vanuit Ryo Dojo en Fudoshin Dojo namen er mensen deel aan het examen.

Iedereen is geslaagd voor het examen en onze club heeft er dan ook een nieuwe 3e dan bij: Vanaf nu is het SENSEI Frank !!!!

Zaterdagochtend gingen de wekkers al heel vroeg af voor een buitentraining bij zonsopgang en na het ontbijt en in de namiddag trokken we de sporthal in voor een dag zeer leerrijke en afwisselende Kihon- en Katatrainingen.

In tegenstelling tot de vorige jaren was er dit jaar geen nachttraining. We wilden iedereen de gelegenheid geven om elkaar wat beter te leren kennen met een kleine Sayonaraparty. Het werd dan ook een gezellige en geslaagde avond !

En dan … Zondag Knokdag !!!!

Na opnieuw een ochtendtraining bij zonsopgang kregen we in de voormiddag combinaties en training op de stootkussens van Shihan Pickthall. In de namiddag moesten de examenmensen hun partijtjes sparren voor hun examen.

Er werd hard geknokt en na deze partijen werden er dan ook verdiende diploma’s uitgereikt.

Op zondagavond is iedereen na een laatste drankje in het café, moe en voldaan, terug naar huis getrokken.

Volgend jaar gaan we proberen om een formule te vinden om de scheidsrechter- en katracursus van Shihan Janine Davies samen te laten ‘smelten’ met het winterkamp en de trainingen van Shihan Pickthall.

Dit was dus opnieuw een geslaagde editie en wij kijken zeker uit naar volgend jaar !!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail