Day of youth and beginners – Da Graca

Written by Sutani Administrator. Posted in Wedstrijden

Op 05/04/2014 nam onze club opnieuw deel aan de ‘day of youth and beginners’ georganiseerd door sportschool Da Graca in Zoetermeer, Nederland.

* Antony Lemmens, Michiel Ysenbaert, An Beyers, Tine Beyers en Kenzo Hosewol vertegenwoordigden onze club bij de volwassenen.

* Lorenzo Hosewol, Yannick Biemans, Kiana Telg en Ian Busschots mochten hun kunnen laten zien bij de jeugdafdeling.

* Shihan Etienne, Frank van Tilburg, Bob de Meyer en Sharris Braem waren de scheidsrechters van dienst.

 

Resultaten Jeugd:

* Kiana nam voor de derde keer mee aan een kumitewedstrijd. Elke wedstrijd laat zij een duidelijke groei zien en deze keer resulteerde dit in een tweede plaats !

* Ian nam voor de allereerste keer deel aan een wedstrijd. Hij heeft hard geknokt en heeft een derde plaats gehaald !

* Lorenzo is geen vreemde meer in het kumitegebeuren. Ook hij heeft goed gevochten, maar had pech met een trap op zijn knie door een tegenstander die door de scheidrechters als een ippon werd geteld…. Resultaat: tweede plaatse !

* Yannick heeft de laatste wedstrijden enkele podiumplaatsen behaald en heeft de smaak duidelijk te pakken. Na enkele bangelijke partijen heeft hij in een heel zware poule ook een derde plaats gehaald !

 

Volwassenen:

* Kenzo en Michiel mochten het tegen elkaar opnemen in dezelfde poule. Michiel heeft hier een eerste plaats gehaald en heeft ook de snelste (en enige) knock down van het toernooi op zijn naam staan.

Kenzo heeft ook een bangelijke vooruitgang laten zien en heeft enkele hele mooie wedstrijden laten zijn. Hij viel net naast de prijzen met een vierde plaats.

* Ook de zusjes An en Tine moesten het tegen elkaar opnemen. Niet vanzelfsprekend, zeker als je weet dat dit An haar eerste toernooi was. De zusjes hebben gevochten met de vastberadenheid die we van hen gewoon zijn ! Tine heeft hierdoor een mooie tweede plaats behaald. An viel door een foute scheidsrechterbeslissing net naast de prijzen met een vierde plaats, maar zij had normaal ook op het podium moeten staan met een derde plaats !

* Voor Antony was dit een tweede kennismaking met de tatami in de categorie zwaargewichten. Ook hij heeft alles gegeven en eindigde op een vierde plaats.

 

Het was dus wederom een geslaagd toernooi waarin onze club heel goed gepresteerd heeft !!

Op naar het volgende toernooi.

 

Senpai Greet


mt_gallery

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail