Sutani wintercamp 2014

Written by Sutani Administrator. Posted in Trainingskampen

Op 7-8-9/02/2014 vond ons jaarlijkse winterkamp plaats. Kijk hier voor foto’s en verslag.

Verslag Senpai Greet:

Wegens het succes vorig jaar, werd het winterkamp ook dit jaar gehouden in domein ‘De Hoge Rielen’ in Kasterlee.

En opnieuw was het een geslaagde editie door een toffe groep en een geweldige sfeer !!!

 

Op vrijdagavond was er de kans om examen af te leggen. Zij die niet deelnamen aan het examen konden al genieten van een ‘opwarmingstraining’ in de frisse buitenlucht onder leiding van onze Sensei Benny.

Vanuit onze club namen de volgende mensen deel aan het examen: Jannes Van den Wouwer, Dirk Biemans, Yannick Biemans, Matthias Hoebus, Yannick Vantongerloo, Lorenzo Hosewol, Sam Currinckx, Tine Beyers, Kenzo Hosewol, Jens Wery, An Beyers en Kevin van Holt. Ook vanuit Ryo Dojo en Fudoshin Dojo namen er mensen deel aan het examen.

Aan zij die geslaagd zijn voor dit examen: Proficiat !!!! Onze club is bij deze ook twee nieuwe shodans rijker: An Beyers en Kevin van Holt. FEESTJE !!!!!!

Spijtig genoeg is niet iedereen geslaagd voor dit examen, maar dit zal zeker niet aan inzet en doorzettingsvermogen gelegen hebben. We weten nu waar we aan moeten werken om het volgende examen wel met glans te kunnen doorstaan !

 

Zaterdagochtend gingen de wekkers al heel vroeg af voor een buitentraining. In de mooie bosrijke omgeving konden we onze spieren al terug wat loswerken, klaar voor een hele dag trainen.

Na het ontbijt en in de namiddag trokken we de sporthal in voor een daggetje Kihon en Kata. De groep werd gesplitst en onder leiding van de drie Shihans (Shihan Pickthall, Shihan Da Graca en Shihan Etienne) werd er door iedereen veel bijgeleerd.

Senpai Shannon en senpai Kevin zullen ons land vertegenwoordigen op het WK Kata en mochten tussendoor dan ook regelmatig hun kunnen tonen onder het alziend ook van ….. iedereen 🙂

Op zaterdagavond kon iedereen nog even gezellig ontspannen met een drankje in de lokale bar, waarna iedereen rond middernacht ‘verrast’ werd door een nachttraining rond een ‘bescheiden’ kampvuur (de brandweer was nog net niet uitgerukt)

Uiteindelijk kroop iedereen moe, voldaan en stinkend naar de rook, hun bed in.

 

Zondag Knokdag !!!!

In de voormiddag kregen we combinaties en training op de stootkussens van Shihan Pickthall. In de namiddag moesten de examenmensen de nodige partijtjes sparren.

Er werd hard geknokt en na deze partijen werden er dan ook verdiende diploma’s uitgereikt.

Op zondagavond is iedereen na een laatste drankje in het café, moe en voldaan, terug naar huis getrokken.

Wij kijken in ieder geval allemaal uit naar de volgende editie !!!


mt_gallery

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail