Oyama Cup

Written by Sutani Administrator. Posted in Wedstrijden

Op 24/11/2012 heeft sempai shannon deelgenomen aan de Holland Oyama cup, waar zij de eerste plaats heeft behaald.

Kijk hier voor de foto’s en video’s

 

 

Sempai Shannon mocht in de eerste ronde tegen een Britse vechten. Deze was echter niet opgewassen tegen Sempai Shannon, die deze wedstrijd gemakkelijk won !!

De volgende partij, de halve finale, was tegen een Nederlandse. Deze partij ging gelijk op en er werd hard gevochten, maar na twee verlengingen (en in het totaal dus 6 minuten knokken) heeft Sempai Shannon dan toch op beslissing van de scheidsrechters gewonnen en mocht ze door naar de finale…

In de finale kwam ze uit tegen de Nederlandse Stephanie van de Rijt. Deze heeft enkele weken deelgenomen aan het WK in Japan en was de favoriete om de Oyama Cup te winnen. Dit was echter buiten ons Shannon gerekend. Al na de eerste 30 seconden werd duidelijk dat Sempai Shannon voor die eerste plaats ging !! De Nederlandse moest achteruit en kon niet op tegen Sempai Shannon. Nadat er toch nog een verlening kwam, scoorde Shannon een Ippon met een stevige rechtse stoot, waardoor zij de winnaar werd van het toernooi !!!! Proficiat !!

 


 

mt_gallery

 

 


 

Bekijk hier de wedstrijden van Sempai Shannon !!

Het geschreeuw van de fans moet je er wel bijnemen (of het geluid afzetten 🙂 )

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail