Springcamp 2012

Written by Sutani Administrator. Posted in Trainingskampen

 

Van 27 tot 29 mei 2012 organiseerde Shinkyokushin België het Sprincamp 2012. Sutani Dojo was ook van de partij.

Kijk hier voor een kort verslag en enkele sfeerbeelden.

 

 

Op vrijdag 27/05 zijn we met enkele leden van onze club (Sempai Shannon, An, Tine, Kenzo, Jens en ik, vergezeld door Sempai Alan Shnawa van BKK England) vertrokken richting Oostende voor het Springcamp 2012.

Bij de eerste training kwamen we, door het geweldige Belgische verkeer, al een uur te laat aan. Gelukkig hadden we onderweg laten weten dat we later gingen zijn, zodat we geen liedje moesten zingen bij onze aankomst 🙂

Na nog een uur trainen en een drankje in de bar, zijn we toch ‘relatief’ vroeg gaan slapen om zaterdag alles te kunnen geven.

Op zaterdag stondt er maar liefst 7 uur training op het programma. Op het kamp waren er verschillende lesgevers,waaronder Shihan David Pickthall en Ishihara Tadashi, de nationale coach van Japan. We werden in verschillende groepen onderverdeeld en de trainingen kon beginnen.

Zaterdag werd afgesloten met een ceremonie en een ‘foute party’. Dit keer lagen we niet zo vroeg in ons bed…;)

Op zondagochtend stond iedereen echter terug klaar om te trainen. Na te hebben opgewarmd op het (ijskoude) strand, gingen we terug naar binnen om een 30-tal partijtjes te sparren, nog wat foto’s te trekken en iedereen te bedanken.

Het kamp werd uiteindelijk afgesloten met een laatste training buiten, in regen en wind, op het strand en in het water (en ja, dit was heel koud)

En toen we uiteindelijk moe maar voldaan terug naar huis vertrokken, scheen uiteraard de zon…..

 

Greet

 


mt_gallery

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail