BKK Summercamp 2011

Written by Sutani Administrator. Posted in Trainingskampen

BKK Summercamp 2011 en Sutani was van de partij. Shannon, Greet, Rudy, Wim en Jens stonden mee op het grasplein in het fantastische decor van een Engelse Boardingschool.

 

 

 

Wat gebeurt er als je 5 totaal verschillende mensen op karate kamp stuurt naar Engeland?

We keken er eigenlijk allemaal wel een beetje twijfelend tegenaan, maar eens vertrokken was in de auto de toon ineens gezet en bleek het ongelofelijk te klikken.

Al bij de eerste training wierpen de gedane voorbereidende trainingen hun vruchten af, en we mochten met reden trots zijn op onze kihon.

De huisvesting was “great” het eten “splendid” en de sfeer “the best of all”!

En alhoewel de trainingen zwaar en kort na elkaar kwamen, de rustpauzes waren steeds gevuld met of een diepe slaap, maar meestal met bulderen van ’t lachen.

In een mum van tijd stond the Belgian gang bekend als een vrolijke hardwerkende bende, en de acopolyps kam er natuurlijk met de randori, waar de Sutaniërs hun naam van benenclub zeker eer aandeden.

De daaropvolgende Sayonara party eindigde bovendien na een lange strijd ( 04:00 AM) met een overtuigde IPPON in het voordeel van Belgium.

In naam van iedereen en aan iedereen, bedankt voor het keitoffe kamp, en “special thanks” to Greet voor haar toeweiding en geduld tijdens de voorbereidende trainingen!

Rudy,

In naam van Greet, Shannon, Jens, Wim en mezelf.

 

 


mt_gallery

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail