Waterfundag 2010

Written by Sutani Administrator. Posted in Activiteiten

mt_ignore

Sutani dojo nam met 5 ploegen deel aan de Waterfundag van Brabo! De duikers konden we niet verslaan maar één van onze teams eindigde toch op een verdienstelijke tweede plaats.

Het weer zat niet helemaal mee en zeker in de voormiddag viel er wel wat regen. 5 sutani ploegen streden mee doorheen de verschillende proeven.

Het begon al met een verrassingsproef waar de nietsvermoedende deelnemers een zo lang mogelijke ketting van kledij moesten maken, enkel met wat ze om het lijf hadden! (en zonder in hun blootje te staan) Eén van onze ploegen haalde zelfs meer als 30 meter!

Doorheen de dag waren er dan verschillende vaardigheidsproeven: zwemmen, kano-varen, met rubberbootjes om het eiland peddelen, zaklopen, een oberparcours… zoveel mogelijk bakken stapelen en er 10 meter mee stappen… noem maar op!

De wedstrijd eindigde met de papieren bootjes proef. Doorheen de dag moest elk team een zo zeewaardig mogelijk schip bouwen met enkel en alleen krantepapier. De creaties varieerden van drijvende reddingsloepen tot heuse boorplatforms. De jury was helaas onverbiddelijk en het ene tuig werd al sneller als “gezonken” beoordeeld als het andere. 

De dag eindigde met een fijne barbecue waar er een honderdtal leden van onze club aan deelnamen. Groot feest en lekker eten na een vermoeiende maar uiterst leuke dag!

Sempai Dave


 

 

 

 

 

WATERFUNDAG 2010

 

De Waterfundag staat garant voor een toffe dag waarbij de deelnemers een aantal proeven voorgeschoteld krijgen in, op en rond het water.

Na onze succesvolle deelname van vorig jaar wilden we ook dit jaar niet op het feestje ontbreken.

In totaal waren er 40 sportievelingen die het beste van zichzelf wilden geven. Er konden dan ook maar liefst 5 ploegen gevormd worden! Onze ploegen bestonden uit een mix van leden uit onze afdelingen volwassenen & jeugd, versterkt met familie en vrienden.

Ook Fudoshin Dojo nam met een ploeg deel zodat 6 van de 11 ploegen uit onze gelederen kwamen.

Alle ploegen moesten in totaal zo’n 11 proeven afleggen en ondertussen ook nog het rode draadspel tot een goed einde brengen. Fysieke paraatheid, het toepassen van de juiste technieken & tactieken en een dosis gezond verstand waren nodig om toptijden neer te zetten.

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ. Ook hier spanden “die van de karate” de kroon met zo’n 70 eetlustigen. Er werd nog gezellig nagepraat (en gedronken) tot in de late uurtjes.

Tussen pot en pint gingen er zelfs al stemmen op om volgend jaar een ladies-only ploeg samen te stellen … iedereen is dus gewaarschuwd …

Voor de volledigheid ook nog de uitslag :

2de plaats : Team Rocket
5de plaats : De Lollifanten
6de plaats : De Kakkerlakken
7° plaats : The Incredibles
8° plaats : The Duckeys & Power Flower (gedeelde plaats)

Bekijk ook de foto’s eens, er staan een paar fraaie actiefoto’s op J.

Aan alle deelnemers en supporters … een dikke duim … en tot de volgende editie waarop we misschien nog massaler aanwezig kunnen zijn.

 

Uw reporter ter plaatse,
 Sensei Benny.

 

 


 mt_gallery


 mt_gallery


mt_gallery 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail