1e kyu… nog één stapje weg van Shodan

Written by Sutani Administrator. Posted in Activiteiten

mt_ignore

 

 

Nathalie en Greet zijn geëvalueerd voor 1e kyu. Dat verliep niet zonder slag of stoot! Kyokushin is meer dan enkel theorie. Als Shodan, de fameuze zwarte gordel, moet je tonen dat je jezelf kan verweren door vele partijen achter elkaar te vechten zonder enige rust. In onze club hebben we de traditie om iedereen goed voor te bereiden op deze felbegeerde graad. Nathalie, Wim en Greet hadden hun theoretische proef al achter de rug. Zij staan als 2e kyu’s nog maar één stap weg van het Shodan-examen, want na 1e kyu is het al zover. In onze club moet je vanaf 3e kyu al een aantal partijen vechten om geslaagd te zijn. Dat heeft An nog maar pas laten zien als kersverse 3e kyu. 

 

Wim, Nathalie en Greet moesten voor 1e kyu 8 partijen vechten. Wim had tegenslag. Hij was nog niet volledig hersteld van de Beker der Kempen en moest na een paar partijen stoppen. 

Nathalie en Greet hebben zich kranig door de verschillende partijen geknokt. Onze karateka’s hebben er voor hen een mooie test van gemaakt. Ze werden niet gespaard en hebben hard moeten vechten. Ze mogen nu met fierheid hun 1e kyu omgorden en al beginnen dromen van die volgende grote stap… Shodan.

Onze kata-competiteurs gaven ook nog even het beste van zichzelf alvorens naar de wedstrijd te vertrekken. Sempai Frank ronde af met een heerlijk rondje rekken en strekken.

 

Sempai Dave

 


mt_gallery


Zijn geslaagd :

9de kyu : Tim Biemans, Kristoph Pelkmans, Patrick Hertsens, Iwan Cornet, Glenn Leemans,

Kristof Van Aken en Sidahmed Djeriou

8ste kyu : Zino Hosewol, Melissa Vantongerloo, Tine Beyers

7de kyu : Matthew Storme

6de kyu : Shiyuan Leens, Jens Wery, Kenzo Hosewol, Yana Kerckhofs, Kjara Geluykens

3de kyu : An Beyers

1ste kyu : Nathalie Beyers, Greet Pelkmans

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail