Waterfundag 2009

Written by Sutani Administrator. Posted in Activiteiten

mt_ignore

Op 1 augustus was het weer zover…. deelname aan de Waterfundag op de plas in Wuuswezel. Aan dit sportief evenement neemt onze dojo reeds verschillende jaren deel, zo ook in 2009.

Na een late start (we kregen pas halverwege juli de uitnodiging) slaagden we er toch nog in voldoende sportievelingen te vinden om 3 ploegen van telkens 8 deelnemers te vormen.

Elke ploeg moest bestaan uit 2 deelnemers jonger dan  12 jaar en 6 deelnemer s ouder dan 12 jaar.

De ploegen kregen de welluidende namen SUTANI JODAN, SUTANI CHUDAN en SUTANI GEDAN en gingen onder de leiding van hun respectievelijke kapiteins sensei Benny, sempai Frank en Rudy de strijd aan.

Er waren in totaal 7 deelnemende ploegen en er moesten 10 proeven afgelegd worden in en rond het water.

Sommige proeven vergden wat meer doorzicht, anderen weer wat meer teamwork, maar het was toch steeds eventjes op de tanden bijten om een goede tijd neer te zetten.

Na een ganse dag in de stralende zon en warm water behaalde SUTANI JODAN de eerste plaats, SUTANI CHUDAN de vierde plaats en SUTANI GEDAN de zesde plaats in een spannende wedstrijd.

De foto’s spreken voor zich maar ik denk dat iedereen een toffe dag gehad heeft die afgesloten werd met een barbecue waar SUTANI DOJO ook sterk vertegenwoordigd was met 40 eetlustigen.

Pechvogels van de dag waren Ineke (die de griep kreeg en door sempai Dave in de watten gelegd moest worden) en Monica (de partner van Rudy bij wie een koffie niet te verteren viel en de darmen in een knoop draaiden).

Uiteraard moet er ook altijd iemand nog wat extra opvallen … dit jaar ging Michael Storme in een stuk glas staan en moest hij afhaken met 6 hechtingen in zijn voet.

Eindbalans : een sportieve dag met stralend weer en een toffe groep mensen  …

Ook nog een bedankje aan onze sponsor Rudy Scheenaerts en zijn Monica die voor alle deelnemers een  mooi t-shirt met opschriften van SUTANI DOJO en hun bedrijf CLIXX gemaakt hadden.

Diegenen die erbij waren, bedankt voor uw inzet en de fijne dag. Aan alle andere sportievelingen die onze dojo rijk is meteen een oproep om volgend jaar zelf deel te nemen !!!

 

 

sensei Benny

mt_gallery

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail